Mari László

E honlap jelentőséggel bírhat

Csíramálé készítése

Jó leírás található kiváló képekkel a csiramale.hu oldalon.


Régebben próbálkoztam vele és jól sikerült, de nem pont ilyen módszerrel, hanem pl letakartam és nem 3cm vastagon hanem vékonyabban. A befülledést néha nehéz kivédeni, ezért tetszett hogy a leírásban nincs letakarásról szó, bár így vigyázni kell hogy ne száradjon ki. Kérdés az is hogy az esetleges felesleges víz erről a lapos valamiről, hova folyik és hogy az a lapos valami az mi?

Ki szeretném próbálni ezzel a módszerrel is és a leírást kiegészíteni az apró de lényeges részekkel is. Pl a leírásból hiányzik hogy a darálás után mennyi vízbe kell áztani, pedig ez nagyon fontos. Ha sok vízbe áztatjuk akkor sok málénk lesz de nem oly édes, ha kevesebbe áztatjuk akkor kevesebb lesz de édesebb. Meg kell találni az ideális arányt.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 3
Havi: 27
Össz.: 38 272

Látogatottság növelés
Oldal: Csíramálé készítése
Mari László - © 2008 - 2024 - marilaci.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »